Bericht versturen

Rubber & Plastic Co. van Nanjingsskypro, Ltd

de volledige volledige inspanningen van de tevredenheidsbehoefte.

Thuis

Nanjing Skypro Rubber&Plastic Co.,ltd

China Nanjing Skypro Rubber&Plastic Co.,ltd certificaten
China Nanjing Skypro Rubber&Plastic Co.,ltd certificaten
Skypro is een betrouwbaar bedrijf dat wij voor meer dan één decennium behandelden.

—— Alan Turner

Het Skypropersoneel verstrekt altijd de tijdverzending ondertussen stabiele kwaliteit handhaaft.

—— Pam Jensen

Skypro is zeer professioneel in de rubber en plastic industrie, verlaten hun technische achtergrond en attente dienst me diep indruk.

—— Thomas Kiefer

Ik ben online Chatten Nu

Nanjing Skypro Rubber&Plastic Co.,ltd

1 2 3 4 5
Nanjing Skypro Rubber&Plastic Co.,ltd Nanjing Skypro Rubber&Plastic Co.,ltd Nanjing Skypro Rubber&Plastic Co.,ltd Nanjing Skypro Rubber&Plastic Co.,ltd Nanjing Skypro Rubber&Plastic Co.,ltd
Fabrieksgebied fabriek 2 installatie 1 rubberplant De klant bezoekt ons
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : Skypro
Aantal werknemers : 400~500
Opgericht Jaar : 1997
Export pct : 70% - 80%

Is Rubber & Plastic Co. van Nanjingsskypro, Ltd, een professionele fabrikant die in het ontwerpen leiden, veroorzakend en uitvoerend diverse types van rubber en plastic riem met inbegrip van het rubber afdekken, rubbermatwerk, rubbertegel evenals andere niet genormaliseerde rubberproducten.


Ons producten gamma van Commerciële Rang het rubber afdekken aan specialiteitrangen met inbegrip van EPDM, Siliconerubber en Fluor de Rubber (Viton van Dupont) bladen, wij doen impliceert ook in andere bladen zoals Natuurrubber, SBR, NBR, die olie-weerstand fire-retardant zuur en alkali-weerstand kenmerken, waterdicht, isolatie, geleidend en en anti-gegleden Alle bovengenoemde rangen worden geleverd in veelvoudige kleuren om onze cliënt-specifieke verzoeken te optimaliseren. 
De de transportband (overdracht, transmissie) riem lichte van plichtspvc (Pu, PE, TPU, TPEE, silicone, Teflon) is een nieuw productlijnen wij twee jaar waarvóór lanceerden, wat hoofdzakelijk binnen voor verwerkingslijnen van tabak, logistiek, hout, steen, elektronika, groente en voedselverwerkende industrie worden gebruikt. Wij kunnen naar maat gemaakte transportband en overdrachtriem voor speciale toepassingen onderzoeken, ontwerpen installeren en handhaven.


Onze gevorderde personeel en ingenieurs die voortdurend onze cliënten leveren de concurrerende prijs, de premiekwaliteit, evenals de attente naverkoopdiensten. Ons verkoopnetwerk breidt zich tot meer dan 30 landen uit over de hele wereld behandelend Zuidoost-Azië, Noord-Amerika, Europa en andere regio's.


Wij houden ons aan het ontwikkelen van geavanceerde technologieën om de geleidelijk aan voordoende nieuwe eisen van de industrieën van chemische techniek, mechanisch, elektronika, auto, bouw, farmaceutische enz. te ontmoeten,
De importeurs wereldwijd, groothandelaars, verdelers zijn welkom om onze fabrieken te bezoeken en vennootschap op lange termijn te bespreken. Uw verfijnde commentaren zullen onze verse motivatie en aanmoediging aan het ertoe aanzetten van ons om hoogste leverancier in deze wereld te zijn zijn.

 

Contactgegevens
Nanjing Skypro Rubber&Plastic Co.,ltd

Contactpersoon: Mr. Jianping Rui

Tel.: +86-138-1306-9527

Fax: 86-25-58071370

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)